Wij zijn Dirk Bugter en Leontien Fliek

Dirk Bugter

Dirk werkt al jaren in de financiële dienstverlening en kreeg vaak de vraag van klanten of hij ze wilde begeleiden bij hun scheiding. Want wat te doen met de gezamenlijke woning en hypotheek nu de relatie over is? Klanten vinden het vaak vervelend bij verschillende partijen steeds opnieuw hun verhaal te moeten doen. Dit gaf Dirk de inspiratie om mediator te worden. Nu biedt hij een totaalpakket, waarbij er naast gedegen financiële begeleiding ook oog is voor de juridische én menselijke kant van het verhaal.

Dirk is Familiemediator (2012) en Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA, 2012). 

Dirk: "Ik vind het belangrijk dat je je vertrouwd voelt tijdens de mediation en open kunt aangeven wat je denkt en voelt. Mijn doel is je zó te begeleiden dat je de toekomst weer met vertrouwen tegemoet kunt zien. 

Typisch Dirk: financiële vakman, sensitief, nuchter, heeft een originele invalshoek voor elk probleem.

Leontien Fliek

Leontien heeft veel ervaring met het begeleiding van mensen in een scheiding. Het bespreken van al je zorgen rondom de scheiding geeft rust. Er is ook ruimte voor jouw emoties. Boosheid is bijvoorbeeld interessant, omdat het je meer vertelt over jouw standpunt of grens. Waar gaat het je nu werkelijk om? Als we deze onderliggende boodschappen meenemen in de te maken afspraken, komen we tot oplossingen die écht werken in de praktijk.

Leontien is Familiemediator (2018), heeft bij een bank gewerkt als hypotheekadviseur en diverse trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijk leiderschap/ lichaamswerk.

Leontien: "Mijn doel is om je meer zelfinzicht en handvatten te geven hoe je met deze pittige situatie kunt omgaan. Zodat je weer grip krijgt op de situatie en vertrouwen in de toekomst."

Typisch Leontien: intuïtief sterk, praktisch, diepgaand, leeft met je mee.

Samen zijn we van alle markten thuis: we praten 'van mens tot mens' met elkaar en we zijn tevens financieel, juridisch én fiscaal gedegen onderlegd. Daarmee bieden we een uniek totaalpakket. Zo krijg jij op een prettige wijze de regie weer in handen en alle praktische zaken weer op de rit!


naar boven